Skip to content

Svenskere kan også: Nils m Skills/Shazaam vs. Dizaster/Okwerdz

5. april 2012

Lige nu er ‘Bare battles’ i Sverige, nærmere betegnet Stockholm, på ferie. Bogstaveligt talt. Derfor vil der ikke komme de store opdateringer de næste dage. Til gengæld vil jeg prøve at diske op med nogle af de bedste battles med svenskere involveret, og vi kan tage en battle ad gangen.
Den første battle jeg vil vise er Nils m Skills/Shazaam vs. Dizaster/Okwerdz. Nils M. Skills er direkte ud af Norge, men han får lov til at være med i denne battle alligevel.

Indrømmet, det her er ikke verdens bedste battle. Tværtimod. Det er en fin battle med nogle sjove punchlines, men så er den heller ikke meget mere end det set ud fra et battlemæssigt perspektiv. Men det var den battle som skabte al hypen omkring den svenske battlescene. Dizaster og Okwerdz tog Europa rundt for at tournere med 2on2 battles, og her fik Basementality sikret sig en battle med de to kæmpe batle-stjerner fra Californien.

Denne battle fik for alvor sat svenskerne på battle-verdenskortet og bevist at vi rent faktisk kan rappe her i Skandinavien. Hvis ikke det var for denne battle havde vi formentlig ikke set hverken Nils m Skills eller Shazaam til World Domination 2 eventet i Canada i sommers, og hvor ærgerligt ville det ikke lige have været?

Læn dig tilbage, nyd den, og se den battle som beviste for resten af omverdenen at Skandinavien også kan være med, selvom det ikke er på vores modersmål. Blauw!

“I will rape your family just to make you mad at me, then walk away and leave a note that says BASEMENTALITY!”

 

Reklamer
2 kommentarer leave one →
  1. 25. april 2013 9:55 pm

    Finally, after surfing https://barebattles.wordpress.com/2012/04/05/svenskere-kan-ogsa-nils-m-skillsshazaam-vs-dizasterokwerdz/ for
    quite some time, I got a blog from where I was able to genuinely discover helpful details regarding the studies and the knowledge that I want.
    There need to be more things like this on WordPress

  2. 3. maj 2013 2:28 am

    Remarkable! Its really amazing piece of writing, I have got much clear idea on the topic of from this post.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: